dijous, 17 de febrer del 2011

Erasmus 11/12


S'ha obert el període per a demanar beques Erasmus! =)

Si necessiteu informació de qualsevol tipus al respecte, no dubteu a venir al Consell a preguntar-nos el que vulgueu.

Si no us pot ajudar ningú en aquell moment, deixeu-nos un paperet amb el vostre dubte i el vostre e-mail i us contestarem. Si no, envieu-nos directament un correu a conselldestudiantsfti@gmail.com o bé deixeu un comentari aquí a aquest post.

I sobretot... no dubteu a demanar un Erasmus.

dimarts, 8 de febrer del 2011

Curs sobre participació dels estudiants


A partir del proper 28 de febrer fins al 4 de març, tindrà lloc a la UAB (lloc per determinar) un curs sobre participació dels estudiants en processos de millora de la qualitat.

Les inscripcions estan obertes des de l'1 fins al 23 de febrer i el preu de la matrícula és de 15 € i és convalidable per 2 crèdits ECTS (només ECTS, no lliure elecció LRU).

Si voleu més informació al respecte, consulteu-ho aquí. (Si l'enllaç no funciona, aviseu-nos!)

dimarts, 1 de febrer del 2011

Seminari a Vilanova i la Geltrú

El 5 de març, a Vilanova i la Geltrú, hi haurà el Seminari Sobre la Traducció a Catalunya i aquest any el tema és «La traducció de la novel·la negra».

Els estudiants de la facultat que hi vulguin anar tenen inscrpició de franc i ja és oberta. Els interessats rebran un certificat d'assistència. Si us hi voleu inscriure, doncs: http://www.escriptors.cat/node/3862

El primer conferenciant del seminari és, enguany el doctor honoris causa Ramon Folch i Camarasa i el presentarà la professora de la FTI Montserrat Bacardí.

Si voleu més informació al respecte i veure el programa, mireu-vos aquest enllaç: http://www.escriptors.cat/files/Vilanova%202010

Fins aviat!

Laura