dijous, 7 d’abril del 2011

Premis a l'esperit emprenedor dels estudiants

La UAB, en col·laboració amb el Ministeri d'Educació, convoca els Premis per a la promoció de l'esperit emprenedor entre l'estudiantat de la UAB.

Es tracta d'un concurs que guardonarà els millors projectes d'esperit emprenedor elaborats pels estudiants de primer o segon cicle o de grau.

Poden ser projectes indivuduals o en grups d'un màxim de quatre persones, i han de ser originals. El coordinador del projecte ha de ser un estudiant de la UAB.

Totes les branques del coneixement són vàlides per als projectes: arts i humanitats, ciències, ciències de la salut, ciències socials i jurídiques, enginyeria i arquitectura. La viabilitat, la capacitat de crear ocupació, la possibilitat de ser internacionalitzat, la sostenibilitat o la responsabilitat social seran alguns dels criteris que tindrà en compte el jurat.

Els tres premis que es concediran seran de 2.500 € cadascun i es lliuraran el proper mes de juny.

Si voleu participar-hi, heu de presentar els projectes al Registre General de la UAB (al Rectorat) o bé als registres dels vostres centres. Teniu de temps fins al 15 de maig!

Si voleu consultar les bases del concurs, podeu venir a preguntar al Consell d'Estudiants o bé rebuscar per la web de la UAB (www.uab.cat).