dijous, 7 d’abril del 2011

Representant de la UAB al CdE de la Universitats Catalanes

Us fem arribar el següent correu enviat per la Secretaria General de la UAB per si algun estudiant de la FTI, del Claustre de la UAB, del Consell de Govern, etc, hi està interessat.
______________________

UNIVERSITAT AUTÒNOMA DE BARCELONA

Secretaria General


Per al vostre coneixement, us comuniquem que s’ha obert un termini de presentació de candidatures per a escollir l’estudiant representat de la UAB al Consell de l’Estudiantat de les Universitats Catalanes, que haurà de ser escollit en la propera sessió del Consell de Govern del dia 12 d’abril.

El Consell de l’Estudiantat de les Universitats Catalanes ha estat creat per la Comissió d’Accés i Afers Estudiantils del Consell Interuniversitari de Catalunya, i tindrà com a competències fonamentals el debat de temes d’interès interuniversitari, coordinar als consells de l’estudiantat/de l’alumnat de les universitats catalanes en temes interuniversitaris, i representar la veu dels estudiants de les universitats catalanes.

Aquest Consell estarà format per un membre de cada universitat que forma part del Consell Interuniversitari de Catalunya i, atès que a la UAB no està constituït encara el Consell de l’Estudiantat/de l’Alumnat, ha de ser el Consell de Govern qui el nomeni entre els candidats que comptin amb el suport d’algun dels estudiants membres del Consell de Govern.

Us animem, doncs, a que us presenteu o que feu difusió d’aquesta sol·licitud per tal que els estudiants interessats puguin presentar les seves candidatures.

Les candidatures s’hauran de presentar a l’Oficina de Coordinació Institucional (o.coordinacio.institucional@uab.cat) fins el dia 11 d’abril de 2011 (inclòs). Les dades necessàries per a formalitzar les candidatures són les següents:

- Nom i cognoms del candidat

- Estament al que pertany, o suport amb el que compta

- Suport d’estudiants del Consell de Govern

Amb posterioritat a la sessió del Consell de Govern es comunicarà als candidats el resultat de la votació.

Per a rebre informació complementària us podeu adreçar a l’Oficina de Coordinació Institucional (o.coordinacio.institucional@uab.cat, tel. 4345).

Rebeu una salutació ben cordial.

Secretària general