dijous, 18 de novembre del 2010

Programes electorals de les candidatures

De cara a informar-vos sobre les candidatures que es presenten per la FTI, aquí teniu la primera informació que ens ha arribat. Es tracta del programa que presenten els membres de la candidatura col·lectiva ÈPICA-UAB. Tan bon punt els tinguem, també us penjarem els programes de les candidatures individuals.

ÈPICA-UAB

T-UAB Negociarem amb l’empresa ATM (Autoritat del Transport Metropolità) un descompte pel transport dels estudiants

ERASMUS I MOBILITAT Reclamarem una millor dotació econòmica i uns terminis de cobrament menors, així com la simplificació de la burocracia.

REFERENT D’INFORMACIÓ I TRANSPARÈNCIA DEL QUE PASSA AL CAMPUS A través d’un web actualitzat difondrem notícies de tot el que al Claustre, Consell de Govern i Facultats.

COMISSIÓ DE SEGUIMENT DE TOTS ELS GRAUS En Fomentarem la creació i la coordianció per com s’apliquen els nous graus: problemas, queixes i solucions.

DRETS DELS ESTUDIANTS DE LLICENCIATURA Manteniment de la segona convocatòria, dret avaluació final i no assistència obligatòria.

I de cara a afers interns de la Facultat de Traducció i d'Interpretació:

  1. Una millor redistribució de recursos que faci possible la implantació dels nous graus de forma equitativa i qualitativa.
  2. Exigència del compliment dels plans d'estudis, sobretot als anomenats "graus a cost zero", que pateixen de brutals retallades.
  3. Una política llingüística de defensa i promoció dels idiomes menys reconeguts, entre ells els asiàtics. <-- podriem parlar ací del problema amb llengua C de Traducció.
  4. Ampliació i millora de les beques i convenis amb altres universitats estrangeres.
CANDIDATURES INDIVIDUALS
Pròximament.